Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Γευστικές Συναντήσεις


Από αυτόν τον χειμώνα θα ξεκινήσουν οι «Γευστικές Συναντήσεις»! Μια μεγάλη σειρά σεμιναρίων όπου θα αποτελείται από 10 βασικούς κύκλους διάρκειας 8 έως 10 ωρών, σε έκταση δύο εβδομάδων έκαστος. Καλύπτοντας έτσι τις αρχές των κυριότερων γαστρονομικών πολιτισμών του πλανήτη μας και κάνοντας ταυτόχρονα μια εισαγωγή στις βάσεις της μαγειρικής, μαθαίνοντας μυστικά της κουζίνας και πεντανόστιμες συνταγές.
Στις «Γευστικές Συναντήσεις» θα ανταλλάξουμε απόψεις, θα δοκιμάσετε νέες γεύσεις και αρώματα, θα μάθετε πώς να μαγειρεύεται γρήγορα, έξυπνα, νόστιμα και υγιεινά με ρυθμό και πολύ αγάπη για τη μαγειρική. Ακόμα θα έχουμε πολλές εκπλήξεις με ειδικά μαθήματα, εποχιακά σεμινάρια (π.χ. χριστουγεννιάτικο τραπέζι, πασχαλινό κτλ.), μαθήματα για τους μικρούς μας φίλους, μαθήματα απλής ζαχαροπλαστικής και πολλά άλλα.
Οι «Γευστικές Συναντήσεις» θα λαμβάνουν χώρα στο foyer του «Σινέ Παράδεισος» στον Κορυδαλλό, σ’ έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο όπου θα διδάσκεται το θεωρητικό κομμάτι αλλά και το πρακτικό μέσω της διαδικασίας επίδειξης. Προσφέροντας έτσι μοναδικές ζωντανές αληλοδραστικές εμπειρίες, μαθαίνοντας σας πώς να κάνετε, από την προετοιμασία μέχρι το μαγείρεμα, το σερβίρισμα και την παρουσίαση του πιάτου. Δίνοντας σας έτσι πολλές ιδέες για το καθημερινό ή το γιορτινό μενού σας, αναβαθμίζοντας την καθημερινή γαστρονομική σας ποιότητα χαμηλώνοντας ταυτόχρονα πολλές φορές το κόστος.
Από τον Οκτώβριο σας περιμένουμε κοντά μας με υπέροχες γεύσεις, εκπληκτικές μυρωδιές και φανταστικά καθημερινά γαστρονομικά επιτεύγματα. Διότι η γαστρονομία είναι τέχνη και πολιτισμός… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: